iPhone & iPad: De ideale app voor tijdens het winkelen

Door: Robin Smit | 18 december 2012 15:03

iPad

Steeds meer bedrijven vervangen traditionele cadeaubonnen voor handzame en stevige cadeaupassen. Los van het grote aantal voordelen hiervan, kleven er ook nadelen aan deze passen. Zo is het niet altijd even makkelijk om het resterende tegoed op de pas in te zien. De makers van Fashioncheque hebben hier wat op bedacht.

Met de Fashioncheque app is het namelijk overal en altijd mogelijk om het saldo van een Fashioncheque te bekijken. Dit doe je door simpelweg de streepjescode op de Fashioncheque te scannen met de camera in je iPhone. De app haalt vervolgens automatisch het saldo op.

De Fashioncheque app biedt verder de mogelijkheid om Fashioncheques te bestellen, verkooppunten en deelnemende winkels te zoeken. Helaas is informatie over bijvoorbeeld de openingstijden van deze winkels niet bij elke winkel aanwezig. Verder is het bijvoorbeeld niet mogelijk om de app als vervanging voor een fysieke fashioncheque te gebruiken. Dit neemt echter niet weg dat deze app, in vergelijking met andere cadeaupassen, een goede stap zet naar het eenvoudiger maken van het gebruik van deze passen. Het is te hopen dat vergelijkbare diensten ook snel met dergelijke apps op de markt komen.

Kortom

Fashioncheque is een app van de gelijknamige cadeaupas waarmee het onder andere mogelijk is om het saldo op een Fashioncheque op te vragen door deze te scannen. De app laat je verder precies zien waar je de cheques kunt kopen en inwisselen.

Beoordeling: 7/10

Download Fashioncheque in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad: De ideale app voor tijdens het winkelen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.