iPhone & iPad: De Champions League van A tot Z

Door: Robin Smit | 21 december 2012 10:23

iPad

De spannendste fase in de 58e editie van de UEFA Champions League is weer begonnen. Dit betekent dat weer heel wat stadions, kroegen en huizen gevuld zullen worden met spanning en gezelligheid. Wie echt niet langer kan wachten tot het moment waarop de wedstrijden worden gespeeld kan nu al met PlayUp Champions League Football elk uur van de dag genieten van dit altijd spannende toernooi.

PlayUp Champions League Football is namelijk een bijzonder uitgebreide app die je alle ins en outs van het toernooi toont. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld video's en foto's te bekijken, maar ook uitslagen, standen en andere interessante data zijn in de app te raadplegen. Wie de Champions League niet in zijn eentje wil kijken, kan in de app ook zien in welke kroegen er op het grote scherm kan worden gekeken. Alle verschillende informatie is snel toegankelijk vanuit het overzichtelijke startscherm. Op dit startscherm is ook een slider aanwezig waarop de meest interessante informatie van dit moment wordt getoond. Wat mist is een optie om jouw favoriete team toe te voegen. Hiermee zou je altijd als eerste op de hoogte kunnen zijn van de nieuwtjes rondom jouw club.

Kortom

PlayUp Champions League Football is een zeer uitgebreide app die je uiteenlopende informatie geeft over de Champions League. Erg leuk is ook de mogelijkheid om snel te kunnen zien waar je de Champions League op het grote scherm kunt bekijken. Helaas mist de mogelijkheid om snel naar alle informatie van jouw favoriete team te gaan.

Beoordeling: 7/10

Download PlayUp Champions League Football in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad: De Champions League van A tot Z

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.