iPhone & iPad: De beste reisbegeleider zo gevonden

Door: Robin Smit | 11 december 2012 15:37

iPad

Kort geleden schreven we hier al een review van de app Trippal; een handige app waarmee je tijdens je vakantie in contact kan komen met lokale bewoners. AskNative borduurt verder op dit idee en weet enkele handige innovaties toe te voegen.

AskNative is een app die lokale bewoners van bepaalde regio's koppelt met mensen die niet bekend zijn in deze regio. Zo kun je de app bijvoorbeeld goed gebruiken wanneer je een plek om te slapen zoekt tijdens een avontuurlijke vakantie. Andere gebruikers kunnen echter ook een beroep doen op jouw kennis van de omgeving waarin jij woont.

Het instellen van AskNative werkt eenvoudig door een koppeling met je Twitter account. Ook vraagt de app je naar de interesses die je hebt binnen de omgeving waarin je woont. Door dit systeem is er een goede koppeling mogelijk tussen vraag en aanbod van informatie.

AskNative is een app die er goed uitziet en bovendien eenvoudig is in het gebruik. Helaas telt de app op dit moment nog een zeer geringe groep gebruikers. Hierdoor is de app in de huidige toestand niet altijd even goed bruikbaar. Wanneer het aantal gebruikers toeneemt zullen we je deze app echter absoluut aanraden voor op vakantie.

Kortom

AskNative is een handige app die reizigers in contact brengt met de lokale bevolking van een bepaalde plaats. Door een indeling op gebied van interesses te gebruiken kan een goede koppeling worden gemaakt tussen vraag en aanbod. Helaas telt de app nog erg weinig gebruikers, waardoor deze nog niet goed bruikbaar is.

Beoordeling: 7/10

Download AskNative in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad: De beste reisbegeleider zo gevonden

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.