iPhone & iPad app: Winkelen vanuit de luie stoel

Door: Robin Smit | 23 oktober 2012 14:41

iPad

Etsy is een website waar gebruikers van over de hele wereld handgemaakte producten kunnen kopen en verkopen. Op de website zijn producten als de mooiste foto's tot de hipste hoesjes voor je telefoon te vinden. Dit alles is nu ook eenvoudig toegankelijk via de app van Etsy.

Op het hoofdscherm van Etsy is de 'Explore' sectie te vinden. Hier worden interessante producten binnen verschillende categorieën uitgelicht. Door een product te selecteren kan je direct naar de productpagina gaan waar je over kan gaan tot aanschaf. Ook is het mogelijk om een product als favoriet toe te voegen, zodat je het later nog een keer kan bekijken.

Producten zoeken werkt goed in de app. Zoekresultaten kunnen eventueel worden gefilterd op categorie, zodat je altijd het juiste product weet te vinden. Wanneer je besluit een product aan te schaffen, kan je dit gewoon in de app doen. Hiermee weet Etsy met de app voor mobiele gebruikers een absolute meerwaarde te creëren ten opzichte van de volledige website.

Kortom

Etsy is een webwinkel waar gebruikers handgemaakte producten kunnen kopen en verkopen. De app weet de website op een goede manier te vertalen voor mobiel gebruik, waardoor het winkelen bij Etsy met deze app erg fijn werkt.

Beoordeling: 8/10

Download Etsy in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Winkelen vanuit de luie stoel

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.