iPhone & iPad app: Wie zoet is maakt lekkers

Door: Robin Smit | 26 november 2012 12:57

iPad

Een sinterklaasfeest is niet compleet zonder pepernoten, schuimpjes en marsepein. Nu zijn deze lekkernijen rond Sinterklaas gelukkig in overvloed in de winkels te verkrijgen. Zou het alleen niet veel leuker zijn als je al dat lekkers zelf thuis kan maken?

Met Sint Chef wordt dit nu wel heel eenvoudig. In deze app zijn namelijk tientallen verschillende Sinterklaasrecepten opgenomen. De recepten zijn zowel in moeilijkheid als smaak erg uiteenlopend waardoor je gegarandeerd uren plezier in de keuken kunt hebben met Sint Chef. Naast recepten biedt de app ook een sectie met nieuwsberichten over de app en de recepten. Het doel van deze berichten is echter niet helemaal duidelijk aangezien ze weinig toevoegen aan de app.

Alle recepten zijn overzichtelijk ingedeeld op moeilijkheid en bereidingstijd. Hiermee heeft de app voor zowel beginnende als gevorderde pietenbakkers leuke recepten te bieden. Alle recepten zijn voorzien van een heldere beschrijving die wordt ondersteund met foto's. Dit maakt van Sint Chef over het algemeen een overzichtelijke en duidelijke app voor het maken van lekkernijen. De gebruiksvriendelijkheid van de app is niet op hetzelfde niveau als andere digitale kookboeken, maar volstaat prima voor een heerlijk Sinterklaasfeest.

Kortom

Sint Chef is een leuke app waarin een groot aantal recepten zijn opgenomen die betrekking hebben op het Sinterklaasfeest. De recepten zijn duidelijk omschreven en ingedeeld op moeilijkheid en bereidingstijd.

Beoordeling: 7/10

Download Sint Chef in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Wie zoet is maakt lekkers

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.