iPhone & iPad app: Wees de manager van je eigen voetbalteam

Door: Robin Smit | 09 juli 2012 14:35

iPad

Als het om voetbal gaat denken we het allemaal beter te kunnen. 'Waarom staat hij nou in de basis?' en 'Wat is dit nu weer voor opstelling?' zijn veelgehoorde uitspraken vanaf de bank. Gelukkig zijn deze uitspraken met de app FIFA Superstars niet meer nodig.

In FIFA Superstars krijg je namelijk de mogelijkheid om zelf het roer over te nemen. Je stelt je eigen elftal samen en neem het hiermee op tegen andere teams. Naarmate je verder komt in de game verdien je geld waarmee je onder andere nieuwe spelers kunt aanschaffen. Eventueel is er ook de mogelijkheid om dit proces te versnellen door in het spel credits aan te schaffen met iTunes tegoed.

Tijdens het eerste gebruik van de game zul je je mogelijk eerst even onwennig voelen door de drukke en uitgebreide interface, maar na wat oefenen worden de vele mogelijkheden van de game duidelijk. Een leuk element aan de game is de manier waarop wedstrijden kunnen worden bekeken. Deze zijn namelijk 'live' te volgen aan de hand van commentaar.

Kortom

FIFA Superstars is een vermakelijke game waarbij je de mogelijkheid krijgt je eigen voetbalteam te managen en wedstrijden te spelen tegen verschillende teams. Naarmate je verder komt kun je betere spelers kopen voor jouw team.

Beoordeling 7/10

Download FIFA Superstars in de AppStore

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Wees de manager van je eigen voetbalteam

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.