iPhone & iPad app: Wees creatief en bouw jouw eigen stad

Door: Robin Smit | 19 februari 2013 11:49

iPad

Vraag jij je ook wel eens af hoe de wereld eruit zou zien als we helemaal opnieuw zouden beginnen met zijn allen? Waarschijnlijk krijg je in dit leven geen antwoord meer op die vraag. Wie toch nieuwsgierig blijft kan aan de slag gaan met Pixel People.

In Pixel People is het aan jou de taak om ergens in het zonnestelsel een nieuwe stad te bouwen. Hierbij begin je met niet veel meer dan een stadhuis, een aankomstcentrum en enkele bewoners, maar dit kan je snel uitbreiden. Dit doe je door verschillende bewoners met elkaar te ‘kruisen’, waardoor je weer nieuwe bewoners met nieuwe vaardigheden verkrijgt. In totaal zijn er hierdoor 150 verschillende bewoners te verzamelen die, wanneer je ze goed inzet, jouw stad erg groot kunnen maken.

Pixel People heeft zijn naam te danken aan de grafische stijl van de game. Deze doet erg denken aan games van enkele decennia geleden en geeft Pixel People hiermee een vrolijke sfeer mee. Helaas is het in de game niet mogelijk de steden van jouw vrienden te bezoeken en bijvoorbeeld bewoners met ze uit te wisselen.

Kortom

Pixel People is een leuke game waarin jij jouw eigen stad kan bouwen door bewoners met bepaalde vaardigheden met elkaar te ‘kruisen’. Door de vele verschillende mogelijkheden kan het wel even duren voor je ze allemaal gevonden hebt. Helaas is het niet mogelijk om bij steden van vrienden op bezoek te gaan.

Beoordeling 7/10

Download Pixel People in de AppStore

Meer app-reviews vind je op AppFish.nl.

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Wees creatief en bouw jouw eigen stad

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.