iPhone & iPad app: 'Wat moet ik aan?' is verleden tijd

Door: Robin Smit | 30 juli 2012 12:40

Review

Er zijn van die dilemma's die, soms tot grote ergernis, elke dag terugkeren. We hebben het hierbij over je kledingkeuze. Uiteraard kan je het niet maken om twee keer in dezelfde outfit bij iemand op bezoek te gaan. Om dit te voorkomen is kennis hebben van een goede outfit-kiezen geen overbodige luxe.

Om je nu een beetje te helpen bij het plannen van je outfit, is er de app 123DressMe. Deze app is jouw digitale kledingkast en helpt je om in enkele klikken een unieke outfit samen te stellen. Om dit te doen is het eerst zaak alle kledingstukken in jouw kast te digitaliseren door er een foto van te maken. Vervolgens kan je bepaalde weersituaties of kleurcodes toekennen aan je kleding, zodat je deze voor bepaalde gelegenheden snel terug kan vinden.

In 123DressMe wordt kleding opgedeeld in drie categorieën: Top, Middle en Bottom. In de app kunnen kledingcombinaties worden gemaakt door uit elke categorie een kledingstuk te kiezen. Het nadeel hieraan is dat het bijvoorbeeld niet mogelijk is dat ene leuke shirt onder een jasje in te plannen, want beide kledingstukken vallen onder de categorie Top.

Gemaakte combinaties kunnen worden opgeslagen en zelfs worden ingepland in de kalender van je iPhone. In de app zijn ook aanbiedingen van winkels in de buurt te bekijken.

Kortom

123DressMe is een leuke app waarmee je kledingcombinaties kan maken met de kleding die bij jou in de kast hangt. Helaas moet je wel eerst al je kleding fotograferen. Hier kan behoorlijk wat tijd in gaan zitten. Daarnaast zijn maximaal drie kledingstukken te combineren.

Beoordeling 8/10

Download 123DressMe in de AppStore

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: 'Wat moet ik aan?' is verleden tijd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.