iPhone & iPad app: Waar was je nu ook alweer gebleven bij die serie?

Door: Robin Smit | 13 september 2012 16:35

iPad

Wellicht ken je het wel, je volgt vijf verschillende series en kijkt netjes elke week de nieuwe afleveringen die uitkomen. Tot je een keer een paar weken niet kan kijken en volledig kwijt raakt welk afleveringen je nu wel en niet bekeken hebt. Natuurlijk hebben de meeste mediaspelers wel een functie die dit voor je bijhoudt, maar een extra steuntje in de rug is nooit verkeerd.

Met Showy houd je op eenvoudige wijze bij welke afleveringen van verschillende series je hebt bekeken. Dit doe je door de series op te zoeken in de database van de app en ze toe te voegen aan jouw series. Vervolgens kan je precies aangeven welke afleveringen je hebt gezien. Showy geeft jou vervolgens een mooi overzicht van alle afleveringen die als volgende op de planning staan. Wanneer je deze aflevering hebt gekeken, kun je de app dit met een druk op de knop laten weten.

Binnen de app is ook een handig overzicht te vinden van de populairste series onder andere gebruikers. Dit is een leuke manier om nieuwe series te leren kennen. Helaas kan de app geen suggesties geven aan de hand van de series die je hebt toegevoegd.

Kortom

Showy is een handige app waarmee je bij kan houden welke afleveringen je van verschillende series hebt bekeken. De app geeft hier vervolgens een mooi overzicht van. Als leuke toevoeging hadden gepersonaliseerde suggesties voor nieuwe series kunnen worden toegevoegd.

Beoordeling: 7/10

Download Showy in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Waar was je nu ook alweer gebleven bij die serie?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.