iPhone & iPad app: Video's die vanuit verschillende hoeken zijn gefilmd samenvoegen

Door: Robin Smit | 26 augustus 2012 17:00

iPad

De mogelijkheid om alles om je heen te filmen met je telefoon is natuurlijk geweldig. Een nadeel hieraan is echter wel dat filmpjes snel saai worden, doordat zo continue vanuit dezelfde hoek zijn gefilmd. Voor een optimaal resultaat zou je dus eigenlijk samen met je vrienden moeten filmen en deze filmpjes op de juiste manier moeten samenvoegen. De vraag is alleen hoe je dat gaat doen. Met Vyclone natuurlijk.

Vyclone is een app waarmee het mogelijk is om beelden die op dezelfde locatie vanuit verschillende hoeken zijn gefilmd samen te voegen. Dit kan worden gedaan door op een bepaalde locatie te filmen en de beelden te uploaden naar de server van Vyclone. Wanneer andere gebruikers dit ook doen is het mogelijk deze verschillende beelden te combineren. Vyclone is vervolgens slim genoeg om te zorgen dat alle beelden op de juiste manier worden gemixt. Wanneer je niet te tevreden bent met het resultaat, dan kan je dit zelf nog aanpassen.

Na even met de app aan de slag te zijn gegaan, blijkt al snel dat dit alles minstens net zo eenvoudig is als het klinkt. Video's worden goed samengevoegd en zien er direct een stuk professioneler uit. In Vyclone zijn ook verschillende filmpjes van andere gebruikers te zien, zodat je direct de mogelijkheden van de app kunt zien.

Kortom

Vyclone is een leuke en eenvoudige manier om videobeelden die vanuit verschillende hoeken zijn gefilmd samen te voegen. De app laat video's er in enkele klikken een stuk professioneler uit zien.

Beoordeling: 8/10

Download Vyclone in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Video's die vanuit verschillende hoeken zijn gefilmd samenvoegen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.