Toogethr: Veel geld besparen op je reiskosten

Door: Robin Smit | 09 september 2012 13:09

Review

Het concept van carpoolen is natuurlijk alles behalve nieuw. Het idee dat je samen met collega's, plaatsgenoten, studiegenoten of familieleden een auto deelt kan je een hoop geld besparen. Heb je er alleen weleens aan gedacht dat je dit ook kan doen met mensen die je niet kent? Je moet immers toch d

De app Toogether maakt het nu kinderlijk eenvoudig om te carpoolen met andere gebruikers van de app. Het enige dat je hiervoor moet doen is het aanmaken van een account. Vervolgens is het mogelijk om ritten van andere gebruikers te zoeken of zelf ritten toe te voegen. Wil je bijvoorbeeld van Amsterdam naar Utrecht reizen, dan kan je via de app zoeken of iemand anders al van plan is die rit te maken. In dit geval kan je een verzoek indienen om mee te reizen. Wanneer een rit nog niet is aangeboden kan je een rit verzoeken of zelf een rit aanbieden.

De aanbieder van een rit kan aangeven of hij of zij een vergoeding vraagt voor de rit, hoeveel mensen er mee mogen rijden en wanneer de rit zal worden gereden. Hiermee is Toogether de perfecte manier om veel geld te besparen op reiskosten. Een klein nadeel is natuurlijk wel dat je hiermee erg afhankelijk bent van andere mensen. Hoe belangrijk je dit vindt verschilt natuurlijk per persoon.

Kortom

Toogether is de perfecte app om veel geld te besparen op je reiskosten. Binnen een handomdraai is het mogelijk om samen met andere reizigers te carpoolen.

Beoordeling: 8/10

Download Toogethr in de App Store

0 Reactie(s) op: Toogethr: Veel geld besparen op je reiskosten

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.