iPhone & iPad app: Uitgebreid inzicht in je dataverbruik

Door: Robin Smit | 16 november 2012 10:33

iPad

Wie aan het einde van de maand niet voor verrassingen wil komen te staan wat betreft mobiel dataverbruik kan dit met behulp van verschillende apps goed in de gaten houden. Helaas hebben al deze apps het probleem dat je alleen het totale dataverbruik kunt zien en niet het verbruik per app. Onavo Count is de eerste app die hier verandering in brengt.

Door Onavo Count toestemming te geven om jouw dataverbruik preciezer in te zien dan standaard apps, kan de app per geinstalleerde app aangeven hoeveel data deze verbruikt. Dit alles wordt overzichtelijk weergegeven, zodat je precies weet waar jij kan besparen op je dataverbruik. Het is ook mogelijk om dataverbruik over een langere periode in te zien. Dit is handig wanneer je probeert minder data te verbruiken met een bepaalde app.

Als extra toevoeging biedt Onavo Count een handige integratie met Onavo Extend. Met deze app is het mogelijk dataverbruik te verminderen met behulp van compressie. Door de apps samen te gebruiken is het mogelijk dataverbruik behoorlijk terug te schroeven en op deze manier dus veel geld te besparen.

Kortom

Onavo Count is een geavanceerde app waarmee je per app kunt zien hoeveel mobiele data je verbruikt. De app is de enigste in zijn soort en biedt ook nog eens een handige integratie met Onavo Extend, waarmee dataverbruik kan worden verminderd.

Beoordeling: 8/10

[url=https://itunes.apple.com/nl/app/onavo-count-data-usage-manager/id543547474?mt=8]Download Onavo Count in de App Store[/url

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Uitgebreid inzicht in je dataverbruik

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.