iPhone & iPad app: Train jouw brein met behulp een beroemde wetenschapper

Door: Robin Smit | 28 augustus 2012 15:50

iPad

Dr. Kawashima kennen we uiteraard allemaal als de man achter de zwaar gehypte brain trainers die verkrijgbaar waren op de consoles van Nintendo. De beroemde wetenschapper is er nu echter ook voor iOS. Zo komt een gezond brein weer net een stapje dichterbij.

Brain Excercise met Dr Kawashima is een typische braintrainer zoals we die kennen. De game is opgebouwd uit verschillende minigames een een dagelijks trainingsprogramma. Door middel van dit dagelijkse trainingsprogramma kun je werken aan je hersenleeftijd. In het begin zal deze relatief hoog kunnen zijn, maar door de app dagelijks te gebruiken is het mogelijk deze te verlagen.

De game bevat vijftien verschillende minigames die helaas allemaal een beetje aanvoelen als iets dat je eerder hebt gezien. Hierdoor ben je snel uitgekeken op de minigames, waardoor de dagelijkse training al snel een sleur wordt. Verder voelt de game wat goedkoop aan en zijn de statistieken niet erg uitgebreid wanneer wordt gekeken naar vergelijkbare apps.

Kortom

Brain Exercise with Dr. Kawashima is een Brain trainer zoals vele anderen. Helaas weet de game zich niet erg goed te onderscheiden van de concurrentie wanneer het gaat om het aanbod van de minigames en de beschikbare statistieken.

Beoordeling: 5/10

Download Brain Exercise with Dr. Kawashima in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Train jouw brein met behulp een beroemde wetenschapper

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.