iPhone & iPad app: Tekenen en raden

Door: Robin Smit | 21 maart 2012 09:01

iPad

Mobiele apparaten lijken soms de mogelijkheid te hebben om eeuwenoude spelletjes weer nieuw leven in te blazen. Draw Something is hier een leuk voorbeeld van. Het is hierbij de bedoeling om te raden wat je vrienden tekenen.

Na het aanmaken van een account is het mogelijk vrienden te zoeken of te spelen met willekeurige gebruikers. Vervolgens zullen beide gebruikers om beurten een woord moeten uitbeelden door middel van een tekening. Dit alles behoeft verder weinig uitleg door de bijzonder simpele en voor zichzelf sprekende interface.

Draw Something is helaas alleen in het Engels beschikbaar, waardoor de app niet erg uitnodigend is voor mensen die deze taal niet goed beheersen. Hierbij is het direct onvermijdelijk de vergelijking te maken met de app Charadium II. Deze app biedt een vergelijkbaar concept, maar is ook in andere talen, waaronder Nederlands, beschikbaar. Daarnaast biedt de app veel verschillende spelmodi waardoor de app minder snel zal vervelen.

Kortom

Draw Something is een leuke app waarin het de bedoeling is om te raden wat medespelers uitbeelden door middel van een tekening. De app is echter alleen te spelen op een hoog niveau Engels. Wanneer de vergelijking wordt gemaakt met Charadium II, een app die hetzelfde concept heeft, moet worden geconcludeerd dat Draw Something op veel gebieden tekort schiet.

Beoordeling 6/10

Bekijk Draw Something verder in iTunes (iPhone & iPad)

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Tekenen en raden

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.