iPhone & iPad app: Spelletjes spelen met Sint en Piet

Door: Robin Smit | 03 november 2012 15:02

iPad

De verjaardag van de Goedheiligman is voor de kleinste kinderen elk jaar weer een hele gebeurtenis. Ze kunnen zichzelf uren vermaken met de verschillende televisieprogramma's, verhalen en natuurlijk het doorspitten van de foldertjes van speelgoedwinkels. Met de app Sint is Jarig kunnen ze nu ook op de iPad hun hart ophalen.

Sint is Jarig is een app voor de jongste fans van Sinterklaas. De app bestaat uit een verzameling minigames en verschillende verhalen die worden voorgelezen. De minigames lopen uiteen van puzzels tot tekeningen en rijmspelletjes. De minigames zijn eenvoudig toegankelijk vanaf het beginscherm. Helaas is terugkeren naar dit beginscherm een beetje omslachtig. Ook zijn bepaalde minigames wel heel mager uitgewerkt. Hierdoor bestaat de kans dat kinderen snel zijn uitgekeken op de app.

In de verschillende minigames is een digitale piet aanwezig die de kinderen vertelt wat ze moeten doen. Hierdoor is de app ook geschikt voor kinderen die nog niet goed kunnen lezen of schrijven.

Kortom

Sint is jarig is een leuke app met veel verschillende minigames en verschillende verhalen voor de jongste fans van Sinterklaas. Door het gebruik van een voice-over zijn de spelletjes eenvoudig te begrijpen. Helaas zijn de spelletjes soms iets te simpel waardoor kinderen mogelijk snel uitgekeken kunnen zijn op de app.

Beoordeling: 6/10

Download Sint is jarig in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Spelletjes spelen met Sint en Piet

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.