iPhone & iPad app: Spannende racegame voor iedereen

Door: Robin Smit | 31 juli 2012 13:49

Review

Zorg dat je stevig in je stoel zit en maak je riemen vast! Gameloft heeft namelijk alweer het 7e deel van de arcade racer Asphalt uitgebracht. Dat belooft dus weer de nodige dosis actie en adrenaline.

Asphalt 7 is een racegame die absoluut niet is gemaakt voor de fanatiekeling die op zoek is naar en realistische racesimulator. Dit wil echter niet zeggen dat je je niet op en top gaat vermaken met een uitgebreide carrière, een Quick Play modus en de mogelijkheid om samen met je vrienden via internet of bluetooth te racen. De game telt verschillende game modi waarbij verschillende doelen worden gesteld. Van het rijden van de snelste tijd tot het uitschakelen van zo veel mogelijk tegenstanders. Onderweg kunnen geld- en snelheidsbonussen worden opgepikt die het verloop van je race carrière gemakkelijker kunnen maken.

Alhoewel dit allemaal zorgt voor een racegame boordevol actie, moet wel worden opgemerkt dat de besturing in Asphalt 7: Heat erg eenvoudig is. Hiermee is de game wel vermakelijk, maar niet voor heel lang. Ook is de keuze van het aantal auto's niet echt overweldigend. Voor het inmiddels 7e deel in een game serie is dit wel een punt dat verbeterd mag worden.

Kortom

Asphalt 7: Heat is een spannende en vermakelijke arcade racegame. Helaas weet de game niet bijzonder lang te boeien door de relatief eenvoudige besturing en het beperkte aanbod in auto's. Dit wordt echter wel gecompenseerd door het grote aanbod van spelmodi.

Beoordeling 6/10

Download Asphalt 7: Heat in de AppStore

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Spannende racegame voor iedereen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.