OpzegApp: Snel en eenvoudig geld besparen

Door: Robin Smit | 17 november 2012 14:19

iPad

Onlangs is het nieuwe kabinetsakkoord Rutte II aangekondigd. Voor een groot deel van de Nederlanders betekent dit dat er flink moet worden bezuinigd. Dit kan je natuurlijk het beste doen door behoorlijk te snijden in de vaste lasten. Met de OpzegApp wordt dit nu een fluitje van een cent.

De OpzegApp is een app die het mogelijk maakt om op een eenvoudige manier onder andere abonnementen en lidmaatschappen op te zeggen. In de app zijn veel verschillenden bedrijven te vinden die deze abonnementen en lidmaatschappen aanbieden. Deze zijn overzichtelijk opgedeeld in categorieën zoals Energie, Goede Doelen en Loterijen.

Wanneer je het bedrijf selecteert waarbij jij graag wilt opzeggen, vraagt de app je enkele gegevens waaronder je naam, adres en klantnummer op te geven. Wanneer je dit hebt gedaan kan je met een druk op de knop een brief sturen naar het betreffende bedrijf waarin wordt gevraagd jouw abonnement of lidmaatschap te beëindigen. Dit maakt de OpzegApp de ideale manier om snel en eenvoudig te besparen op je vaste lasten.

Kortom

De OpzegApp is een handige app waarmee je op een eenvoudige manier een abonnement of lidmaatschap kunt opzeggen bij een bedrijf. De app doet nagenoeg alles voor je, waardoor het opzeggen een fluitje van een cent wordt.

Beoordeling: 9/10

Download OpzegApp in de App Store

0 Reactie(s) op: OpzegApp: Snel en eenvoudig geld besparen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.