iPhone & iPad app: Schets je notities

Door: Robin Smit | 10 oktober 2012 13:55

iPad

De vele notitie apps in de AppStore focussen zich voornamelijk op het noteren van tekst. Iets uitgebreidere apps bieden daarnaast vaak ook de mogelijkheid om afbeeldingen toe te voegen aan notities. Skitch is een app die je nu ook de mogelijkheid geeft om notities te maken die voornamelijk zijn gebaseerd op schetsen.

Met de app kan dit niet alleen op een leeg canvas, maar ook kaarten, foto's en webpagina's kun je snel voorzien van enkele geschreven aanwijzingen. Naast de mogelijkheid om te schetsen kunnen onder andere ook tekst, pijlen en blur-effecten worden toegevoegd aan de schetsen. Dit maakt Skitch een fijne en uitgebreide methode voor het maken van notites. Dit geldt echter voornamelijk voor de iPad versie. Het relatief kleine scherm van de iPhone leent zich niet bij uitstek voor het maken van notities.

Het delen van notities kan je doen via e-mail. Een van de meest onderscheidende functies van de app is echter dat notities direct worden gesynchroniseerd met Evernote. Hiermee zijn deze direct beschikbaar op al je apparaten.

Kortom

Met Skitch is het mogelijk om notities te maken die voornamelijk zijn gericht op schetsen. De mogelijkheden van de app zijn groot en gemaakte notities worden bovendien automatisch met Evernote gesynchroniseerd. Helaas is het scherm van de iPhone net iets te klein voor het maken van goede schetsen.

Beoordeling: 8/10

Download Skitch in de App Store

1 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Schets je notities

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 13 juli 2014 15:04 Anoniem
    Hey there! Do you know if they make any plugins to fkaabeckaegddgcg
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.