iPhone & iPad app: Prachtige fotobewerking voor iOS

Door: Robin Smit | 04 juni 2012 08:57

Nieuws

Foto's maken met je tablet of mobiele telefoon is natuurlijk hartstikke leuk, maar wil je echte onvergetelijke plaatjes maken dan is een klein beetje nabewerking vaak wel een vereiste. Apps als Instagram hebben dit al mogelijk gemaakt op een manier die voor iedereen bereikbaar is. Vanaf nu is ook Big Lens, een app waarbij de mogelijkheden bijna onbeperkt zijn.

Big Lens laat jou je foto's op veel verschillende manieren bewerken. Zo kan je onder andere de focus en diafragma van foto's achteraf digitaal aanpassen. Vervolgens kan je met behulp van verschillende filters en effecten je foto's een volledig eigen draai geven. Doordat alle functies in Big Lens volledig zijn aan te passen naar je wens, zijn er zeer veel mooie creaties te maken met de app. Een groot voordeel hiervan is dat de mate waarin effecten worden toegepast zelf kan worden bepaald. Hiermee is de app voor zowel zwaar over de top als een subtiele wijziging een goede keus.

Kortom

Big Lens is een app waarmee het mogelijk is om foto's met je iPhone of iPad te bewerken. De app heeft een groot scala aan mogelijkheden voor het bewerken, waardoor je je foto's echt een unieke uitstraling kunt geven. Ook de mogelijkheid om voor alle effecten de intensiteit in te stellen is erg handig.

Beoordeling 8/10

Prijs € 0,79

Download Big Lens in de AppStore

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Prachtige fotobewerking voor iOS

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.