iPhone & iPad app: Overzichtelijke tv-gids van Veronica

Door: Robin Smit | 30 maart 2012 08:58

Nieuws

Als je wil weten wat er op de televisie komt, wil je dit graag zo duidelijk en overzichtelijk mogelijk hebben gepresenteerd. Met de Veronica Magazine TV app ben je er zeker van dat dit het geval is.

De app is zo ingericht dat er altijd duidelijk wordt weergegeven wat jij graag wil zien. Zo is er een handige tijdsbalk boven in het beeld waarmee je eenvoudig het tijdstip kan selecteren waarvan je de tv programmering wil zien. De zenders waarvan de programmering wordt weergegeven kan je zelf instellen. Een leuke toevoeging is de mogelijkheid om op genre te selecteren. Dit is een leuke manier om nieuwe programma's te ontdekken binnen het genre waarin jij geïnteresseerd bent.

Verder wordt bij de programmering door middel van icoontjes extra informatie getoond over onder andere de populariteit op Twitter van een programma en de beschikbaarheid in HD. Helaas mist de iPhone versie van Veronica Magazine TV App het mooie overzicht dat wel op de iPad versie aanwezig is.

Kortom

Veronica Magazine TV app is een overzichtelijke tv app met enkele leuke vernieuwende functies. Handig is dat de app echt weergeeft wat jij wil zien. Helaas is het overzicht van de iPhone versie wel een stuk minder dan die van de iPad.

Beoordeling 8/10

Bekijk de Veronica magazine TV app verder in iTunes (iPhone & iPad)

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Overzichtelijke tv-gids van Veronica

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.