iPhone & iPad app: Oefenen voor het theorie-examen van het rijbewijs B

Door: Robin Smit | 12 juli 2012 13:14

iPad

Als je examen gaat doen voor het theorieonderdeel van je rijbewijs B hoop je natuurlijk in een keer te slagen. Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd. Om de kans hierop toch een beetje groter te maken zijn er verschillende methoden om vooraf de vragen van het CBR te oefenen. Nu is deze mogelijkheid er ook in de vorm van een handige app.

De vragen in iTheorie zijn opgedeeld in dezelfde categorieën zoals die ook worden gebruikt bij het CBR. Deze vragen kunnen geoefend worden per categorie of er kan een volledig proef-examen worden afgenomen, waarbij vragen uit alle categorieën worden gebruikt. Na het downloaden van de app kunnen tien vragen gratis worden gemaakt. Wanneer je meer zou willen oefenen kun je verschillende vragenpakketten aanschaffen.

Een groot nadeel aan de app is de manier waarop vragen worden gesteld. Zo moeten vragen bij het oefenexamen wel op tijd worden beantwoord, maar deze tijd geldt voor het gehele examen en dus niet voor een vraag. Daarnaast worden de vragen niet uitgesproken.

Kortom

iTheorie is een app waarmee het mogelijk is om te oefenen voor het theorie-examen van het rijbewijs B. De vragen in de app kunnen per categorie of in een volledig proefexamen worden afgenomen. Helaas worden de vragen niet uitgesproken en is de tijdslimiet van het examen niet correct.

Beoordeling 5/10

Download iTheorie in de AppStore

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Oefenen voor het theorie-examen van het rijbewijs B

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.