iPhone & iPad app: Nooit meer teveel voor je brandstof betalen

Door: Robin Smit | 19 september 2012 14:43

iPad

De brandstofprijzen zijn hoger dan ooit tevoren en daarmee kan het erg lonen om de goedkoopste tankstations in je omgeving te zoeken. Daarvoor kun je natuurlijk wekelijks een rondje door de omgeving rijden, maar is dat wel nodig?

Met Benzine-Jip kan je in een oogopslag zien waar je de goedkoopste brandstof bij jou in de omgeving kan vinden. Voor het gebruik vraagt de app je eerst welke brandstof je zoekt. Vervolgens kan je je voorkeur voor bepaalde merken opgeven en invullen wat je tankinhoud is. Benzine Jip zal vervolgens op een kaart van jouw omgeving laten zien waar je het goedkoopst kan tanken. Met behulp van gekleurde rondjes zie je direct waar je goedkoop kan tanken. Hierbij geldt dat een rood rondje duurder is dan gemiddeld, groen is goedkoper. Door een tankstation te selecteren zie je direct hoeveel geld jij bespaart per tank.

Wanneer je de mogelijke tankstations liever in een lijst bekijkt is dit ook mogelijk. Wanneer je de goedkoopste optie hebt gevonden, laat je je telefoon met een druk op de knop bepalen hoe je moet rijden.

Kortom

Benzine-Jip is een handige app die de benzineprijzen van tankstations met elkaar vergelijkt. Hierdoor hoef je nooit meer te veel te betalen voor een tank.

Beoordeling: 8/10

Download Benzine-Jip in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Nooit meer teveel voor je brandstof betalen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.