iPhone & iPad app: Nooit meer te veel betalen

Door: Robin Smit | 02 december 2012 17:26

iPad

In deze economisch moeilijke tijden willen we er natuurlijk allemaal zeker van zijn dat we niet meer uitgeven dan nodig is. Vouchercloud is een app die er voor zorgt dat je gewoon kunt blijven kopen wat je altijd al kocht, maar dan voor een lagere prijs.

Dit doet de app door digitale kortingsbonnen van veel verschillende bedrijven te verzamelen. De bonnen kan je vervolgens in de app opvragen en inwisselen bij de betreffende winkel. Op het beginscherm van de app worden enkele aanbevolen kortingsbonnen getoond, maar wanneer je specifiek in een bepaalde branche of omgeving wilt zoeken kan dat ook. Zo maakt de app gebruik van een overzichtelijke indeling in categorieën en op locatie gebaseerde resultaten. Helaas worden de afstanden naar winkels weergegeven in mijlen.

Vouchercloud is zeker niet de eerste app die digitale kortingsbonnen aanbiedt aan de gebruiker. De app weet zich echter positief te onderscheiden van vergelijkbare apps door de overzichtelijk indeling. Ook lijkt de app een completer aanbod te bieden dan eerder geteste apps.

Kortom

Vouchercloud is een complete en overzichtelijke app waarmee het mogelijk is om digitale kortingsbonnen van verschillende winkels op te vragen. Door onder andere de overzichtelijke indeling kan deze app worden gezien als een van de beste in zijn soort.

Beoordeling: 8/10

Download Vouchercloud in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Nooit meer te veel betalen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.