iPhone & iPad app: Muziek luisteren, maar dan net even anders

Door: Robin Smit | 29 augustus 2012 16:21

Review

Wanneer je muziek naar je iPhone kopieert met behulp van iTunes kan je dit natuurlijk beluisteren met de standaard "muziek" app die staat geïnstalleerd op je iPhone. Wanneer je echter niet zo'n fan bent van deze standaard oplossing of gewoon op zoek bent naar iets nieuws is er Ecoute.

Ecoute is een vervanging van de standaard muziek app op je iPhone. Om de app te kunnen gebruiken hoef je echter niets aan te passen. Ecoute importeert namelijk automatisch alle muziek die al op je iPhone aanwezig is. Net als bij de standaard app is het in Ecoute mogelijk muziek te sorteren op artiest, album, track of genre. Daarnaast is ook de Genius dienst van Apple beschikbaar. Het afspelen van muziek lijkt, op een iets andere interface na, erg op de manier waarop dat in de standaard muziek app gebeurt. Een handig verschil is echter dat er in Ecoute slimme gestures zijn opgenomen die het gebruik net even wat sneller maken.

De app biedt verder een handige deelfunctie en ondersteuning voor iTunes match, de nieuwe muziekdienst van Apple. Onderaan de streep voelt Ecoute hiermee meer aan als een skin voor de standaard muziek app dan als een totaal vernieuwende app.

Kortom

Ecoute is een app waarmee het mogelijk is de standaard muziek app op de iPhone te vervangen. Op enkele kleine verbeteringen na voelt de app echter meer als een skin dan als een volledig nieuwe app. Hiervoor is de app wel flink aan de prijs.

Beoordeling: 4/10

Download Ecoute in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Muziek luisteren, maar dan net even anders

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.