iPhone & iPad app: Meet jezelf een mooie snor aan

Door: menno-van-bohemen | 13 augustus 2012 15:19

Review

Het lijkt soms wel of we steeds meer heimwee krijgen naar het verleden. Met Instagram kun je je gemaakte foto's zo behandelen dat ze eruit zien alsof ze 30 jaar terug zijn genomen en ook de snor is helemaal hip. Niet om daadwerkelijk het haar op je bovenlip te laten staan, maar een afbeelding van een mooie, volle, ouderwetse snor op je laptop plakken is een ware trend onder zogenaamde 'hipsters'. Voor de echte hipster moet Moustagram zo'n beetje de meest ideale app zijn. Je kunt ouderwetse foto's nemen, met een mooie fake-snor erop.

Zoals je kunt verwachten van een app voor deze speciale doelgroep ziet ook Mousta-gram er zeer gelikt uit. Een nieuwe foto is zo gemaakt, maar het is ook mogelijk om een snor te plakken op bestaande foto's uit je cameraroll. Je kunt de gemaakte foto's een mooie vintage look geven waarna je er meerdere snorren op kunt plakken.

Een gemaakte foto kun je eenvoudig delen op Facebook en Twitter, maar ook komt je foto terecht in een feed met foto's van alle Moustagram gebruikers. In de praktijk komt het erop neer dat je hier een hele rits aan foto's van Japanse meisjes met snorren ziet.

Kortom

Moustagram is een leuke app om stijlvolle foto's te maken en deze te voorzien van een mooie snor. Je kunt de gemaakte foto's op een leuke manier bewerken. 'Looks and Feels' van de app? Dat zit wel snor!

Beoordeling: 7/10

Download Moustagram in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Meet jezelf een mooie snor aan

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.