iPhone & iPad app: Maak in een handomdraai de mooiste posters

Door: Robin Smit | 18 oktober 2012 15:52

iPad

Posters zijn al jaren een belangrijk medium voor communicatie. Uiteraard zijn veel posters interessant om te bekijken, maar zou het niet leuk zijn om voortaan ook jouw eigen boodschap middels een poster aan anderen kenbaar te maken? Met Phoster maak je in een handomdraai de mooiste posters.

In Phoster zijn 87 mooi vormgegeven templates aanwezig die je zelf volledig naar jouw wensen kan aanpassen. De posters zijn geschikt voor de meest uiteenlopende onderwerpen, waardoor Phoster breed inzetbaar is.

Na het uitkiezen van een ontwerp kun je dit aanpassen door teksten of foto's toe te voegen en kleuren aan te passen. Wanneer je tevreden bent over je poster is het tevens mogelijk om effecten toe te voegen. Ook hierbij is er weer volop keuze.

Over het algemeen kan worden gezegd dat de mogelijkheden van Phoster groot zijn en de resultaten indrukwekkend. De resultaten zijn in hoge resolutie op te slaan, maar kunnen ook direct worden gedeeld via social media.

Kortom

Phoster is een indrukwekkende manier om prachtige posters te maken die volledig kunnen worden gedepersonaliseerd. De professioneel ogende templates en de verschillende effecten maken Phoster een app die zowel voor amateurs als professionals erg handig kan zijn. De mogelijkheid om posters in hoge resolutie te exporteren zorgt ervoor dat deze ook daadwerkelijk kunnen worden geprint op groot formaat.

Beoordeling: 9/10

Download Phoster in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Maak in een handomdraai de mooiste posters

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.