iPhone & iPad app: Maak een spelletje van het dagelijks leven

Door: Robin Smit | 13 november 2012 14:40

iPad

In je leven doe je als het goed is heel wat locaties aan. Hoe zou het zijn als je al deze locaties kunt opslaan en op deze manier een spelletje kan maken van het dagelijkse leven? Met de app Fog of World wordt dit mogelijk.

Fog of World is een app waarmee je precies kan bijhouden waar je bent geweest. De app zal dit vervolgens op een kaart weergeven en hier een spel van maken. Zo is het mogelijk om verschillende beloningen te ontvangen en meer waardering te krijgen wanneer je veel plaatsten hebt bezocht. Dit maakt Fog of World een leuke en uitdagende app voor mensen die veel reizen.

Er zijn echter ook nadelen aan Fog of World. Zo is het alleen mogelijk de app te gebruiken wanneer je GPS is ingeschakeld. Dit zal er voor zorgen dat de accu van je telefoon wel erg snel leeg gaat. Ook zorgen foutjes in het GPS signaal ervoor dat de locaties die je wel en niet bezocht niet altijd accuraat zijn.

Kortom

Fog of World is een leuke app die bijhoudt waar je bent geweest en van deze gegevens een leuk spelletje maakt. Helaas heeft het gebruik van de app een aanzienlijk effect op de accuduur van je iPhone.

Beoordeling: 6/10

Download Fog of World in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Maak een spelletje van het dagelijks leven

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.