iPhone & iPad app: Lekker in je vel

Door: Robin Smit | 03 december 2012 12:55

iPad

Soms heb je wel eens van die dagen dat je lichaam niet helemaal functioneert zoals je zou willen. Uiteraard kan een bezoekje aan de fysiotherapeut een oplossing zijn voor veel kleine ongemakken zoals vastzittende spieren. Maar vanaf vandaag kun je je afspraken bij de Fysio afzeggen, want met FitApp heb je nu zelf de beste oefeningen in een handig overzicht.

De oefeningen in FitApp richten zich op schouders, knieën, enkels en de lage rug. Voor al deze onderdelen van het lichaam zijn er oefeningen waarmee mobiliteit, stabiliteit of kracht kan worden getraind. Hiermee kan de app dus worden gebruikt voor het tegengaan van bestaande klachten als het voorkomen van nieuwe klachten.

Voor alle oefeningen is een heldere uitleg aanwezig waarbij onder andere wordt beschreven hoe intensief de oefening is en hoe deze eventueel kan worden uitgebreid. Ook zijn bij alle oefeningen duidelijke video's aanwezig. Dit maakt de app erg toegankelijk en eenvoudig te begrijpen. Wat FitApp mist is een systeem waarmee je op een eenvoudige manier je vorderingen kunt bijhouden. Dit doet echter niet veel af aan de kwaliteit van deze gezonde en duidelijke app.

Kortom

FitApp is een duidelijke app waarin veel verschillende oefeningen zijn opgenomen voor de schouders, knieën, enkels en de lage rug. De oefeningen zijn zowel goed inzetbaar ter voorkoming van nieuwe klachten als ter bestrijding van bestaande klachten. De toevoeging van duidelijke filmpjes maakt deze app een echte aanrader.

Beoordeling: 8/10

Download FitApp in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Lekker in je vel

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.