iPhone & iPad app: Lekker goedkoop op vakantie

Door: Robin Smit | 03 juni 2012 09:01

Nieuws

Heb je toevallig binnenkort nog een paar vrije dagen en wil je er even lekker tussenuit, maar weet je nog niet waar je naartoe wil? De app Skyscanner helpt je op een eenvoudige manier de goedkoopste vliegtickets naar de leukste locaties te vinden.

Skyscanner doet dit door vliegreizen te sorteren op prijs in plaats van je de keuze voor een locatie te geven. Het enige wat je hoeft te doen is de app vertellen wanneer jij graag op vakantie wil. Skyscanner geeft je vervolgens een lijst van locaties waarbij de goedkoopste locaties bovenaan worden weergegeven. Zo kan je soms voor €25,- of minder al een retourticket boeken. Wanneer de prijs niet naar je zin is, kan je in een handig overzicht precies zien op welke dagen vliegen het goedkoopst is.

Alhoewel het zoeken in Skyscanner erg goed werkt, is de daadwerkelijke aanschaf van tickets iets minder goed geregeld. Voor aankopen word je namelijk doorverwezen naar de website van de aanbieder, waarbij je de tickets daar zelf weer terug moet zien te vinden.

Kortom

Skyscanner is een leuke en handige app waarmee je vliegtickets kan zoeken op datum en land. Hierdoor kan je voor erg weinig geld vliegtickets naar veel verschillende locaties boeken. Helaas is er geen geïntegreerd systeem voor het aanschaffen van tickets, waardoor deze moeten worden teruggezocht op de website van de aanbieder.

Beoordeling 7/10

Prijs: Gratis

Download Skyscanner in de AppStore

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Lekker goedkoop op vakantie

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.