iPhone & iPad app: Krijg jij de kluis gekraakt?

Door: Robin Smit | 24 augustus 2012 14:56

Review

Dromen we er allemaal niet eens van om een gevreesde bankrover te zijn? Er vandoor gaan met grote hoeveelheden geld en andere waardevolle producten? Gelukkig leven we in een samenleving waarin dit in de meeste gevallen bij dromen blijft. Wie echter toch even flink de bankrover wil uithangen zonder hier iemand kwaad mee te doen zal met The Heist wel even zoet zijn.

The Heist is een game waarbij het de bedoeling is om een kluis te kraken. Deze kluis is beveiligd op vier verschillende manieren. Elke beveiliging moet worden gekraakt door punten te behalen in vier verschillende minigames. Deze minigames zijn kleine puzzeltjes die in het begin eenvoudig zijn, maar naarmate de game vordert steeds moeilijker worden. Wanneer je alle beveiligingen hebt gekraakt, zul je toegang krijgen tot de inhoud van de kluis.

Om de game spannender te maken is er een verhalend element toegevoegd. Zo word je na het kraken van elke beveiliging gebeld door je partner. Dit is op een zodanig realistische manier gedaan dat je de eerste keer hoogstwaarschijnlijk niet eens door hebt dat het gesprek onderdeel van de game is.

Kortom

The Heist is een uitdagende en spannende game waarin je door puzzels op te lossen een kluis moet zien te kraken. De game heeft een origineel verhalend element dat zorgt voor de nodige spanning. Een absolute aanrader.

Beoordeling: 8/10

Download The Heist in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Krijg jij de kluis gekraakt?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.