iPhone & iPad app: Jouw bron van inspiratie

Door: tessa-vermeulen | 20 mei 2012 09:06

Nieuws

Tegenwoordig kan je alles delen, overal op reageren en liken. Maar nu kan je ook alles fancy-en! Maak met de app Fancy jouw eigen online blog/magazine met afbeeldingen die jij bewonderd.

Vroeger moest je alle tijdschriften met een schaar doorspitten, om tot jouw favoriete moodboard te komen. Met het huidige aantal afbeeldingen op het internet, hoeft dit niet meer. Door middel van een eenvoudige druk op de knop kan je zelf een magazine samenstellen. Het delen van content wordt met Fancy vereenvoudigd.

Via het hoofdmenu kan gezocht worden in de enorme database van afbeeldingen. Zo kan je zoeken per categorie, op aanbevolen items en de laatst toegevoegde. Wil je gebruikers vinden of gewoon een zoekopdracht invoeren, klik dan op het vergrootglas. Middels dit icoon kan je ook gebruikers met dezelfde interesse volgen en hun volledige collectie bekijken. Daarnaast kan je zelf een bestaande afbeelding toevoegen via 'add to fancy'.

Een van de grote sociale netwerken op het gebied van content delen is Pinterest. Fancy en Pinterest hebben op vele aspecten overeenkomsten, maar ook een aantal verschillen. Zo maakt Pinterest het mogelijk moodboards te maken, om content de categoriseren, wat Fancy niet doet. Fancy zet alle 'gefancy-de' content simpelweg achter elkaar, wat wellicht minder overzichtelijk is. Toch biedt Fancy iets extras met de implementatie van merken en daarmee het uitlokken van deals. Bij het fancy-en van een merkproduct kan je een fikse korting verwachten bij een mogelijke aankoop van dat product.

Kortom

Naast Pinterest biedt Fancy een verfrissende manier tot het delen van content die jij leuk vindt. Het zoeken in de brei van afbeeldingen is makkelijk. Daarnaast kan je zelf content toevoegen en door middel van fancy-en een eigen favorietenlijst maken. Fancy richt zich daarnaast ook op merken, waardoor gebruikers leuke kortingen kunnen krijgen.

Beoordeling 8/10

Prijs: Gratis

Download Fancy in de AppStore

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Jouw bron van inspiratie

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.