iPhone & iPad app: Internet video's op het grote scherm

Door: Robin Smit | 01 juli 2012 09:11

iPad

Je zit lekker achter je tv terwijl een vriend je een YouTube filmpje toestuurt. Nu is het natuurlijk heel makkelijk om dat filmpje even te bekijken op je iPhone, maar het kan leuker. Waarom 'Zapp' je het filmpje niet gewoon naar je televisie?

Dit kan namelijk met de app WappZapp door een connectie te maken tussen een televisie of computerscherm en een iOS device. Zo een connectie kan worden gemaakt middels een willekeurige browser op een computer, op verschillende modellen televisies of met bijvoorbeeld Apple tv. Wanneer er een connectie is gemaakt, is het mogelijk video's te zoeken vanaf het iOS device in veel verschillende databases zoals uitzending gemist en YouTube. Gevonden video's kunnen met een druk op de knop naar een gekoppeld apparaat worden Gezappt.

Het Zappen van video's werkt goed en erg snel, maar het is de vraag of WappZapp een zodanige meerwaarde heeft dat het aantrekt om te gebruiken. De apparaten waarmee een koppeling kan worden gemaakt zijn immers stuk voor stuk in staat om ook zonder WappZapp video's af te spelen. Hiermee fungeert de app uiteindelijk als niet veel meer dan een gebruiksvriendelijke zoekmachine.

Kortom

WappZapp is een app waarmee filmpjes van onder andere YouTube en uitzending gemist naar een televisie of computer kunnen worden Gezappt. Dit werkt goed, maar aangezien de ondersteunde apparaten ook zonder de app deze video's kunnen afspelen, dient de app meer als gebruiksvriendelijke zoekmachine.

Beoordeling 6/10

Prijs: Gratis

Download WappZapp.TV in de AppStore

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Internet video's op het grote scherm

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.