iPhone & iPad app: Het beste van het web

Door: Robin Smit | 24 november 2012 16:44

iPad

Ben jij ook zo'n type dat de hele dag filmpjes kan kijken op het internet? Dan herken je vast ook wel dat je door het grote aanbod van video's soms wel eens wat over het hoofd ziet. Gelukkig is er hiervoor de app NowThis News. Zo heb je de leukste video's van het internet in een overzicht bij elkaar.

De inhoud van NowThis News loopt uiteen van interessante politieke video's tot leuke filmpjes die populair zijn op het internet. Al met al kan dit het best worden omschreven als alles dat er speelt op het internet. Afhankelijk van je interesses zijn de meeste video's die in NowThis News worden geplaatst absoluut het bekijken waard.

De video's in NowThis News worden op een mooie manier weergegeven en zijn eventueel te sorteren op categorie. Zo is het mogelijk om alleen de video's te bekijken die aansluiten bij een bepaald onderwerp. Wie verwacht een serieuze nieuwsbron te vinden in NowThis News heeft het mis. De hele beleving van de app wordt met een dikke knipoog gebracht. Dit maakt het nieuws wel zo luchtig.

Kortom

NowThis News is een app die de leukste en interessantste video's van het web bundelt in een mooie app. Eventueel zijn video's te sorteren op categorieën. De video's zijn over het algemeen van goede kwaliteit en leuk om te bekijken.

Beoordeling: 7/10

Download NowThis News in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Het beste van het web

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.