iPhone & iPad app: Gegevens veilig bewaren op je iPhone

Door: Robin Smit | 04 september 2012 13:28

iPad

Als je zeker wil zijn dat niet iedereen bij de bestanden op je iPhone of iPad kan, is het natuurlijk mogelijk deze te beveiligen met een wachtwoord. Wil je echter naast de standaard toegangscode, bestanden ook nog binnen een app veilig bewaren dan is de geheimhouder wellicht een app voor jou.

Geheimhouder is een app waarmee je bestanden, notities en contacten veilig achter slot en grendel kan bewaren. Ook heeft de app een ingebouwde browser waardoor het mogelijk is om webpagina's te bezoek zonder dat deze worden opgenomen in de geschiedenis van je reguliere browser. Hiermee is de app een stuk completer dan vergelijkbare apps.

Elke keer dat je de app opstart wordt er gevraagd om een wachtwoord. Bij het invoeren van het wachtwoord kan automatisch een foto worden genomen van de gebruiker. Zo weet je altijd wie er heeft geprobeerd bij je in te breken. De app biedt verder andere handige beveiligingsopties zoals de mogelijkheid om een nep-wachtwoord in te stellen en een functie waarmee je automatisch een email ontvangt wanneer iemand probeert in te breken in de app.

Kortom

Geheimhouder is een handige app om contacten, notities en bestanden veilig achter slot en grendel te bewaren. De app heeft bijzonder veel handige beveiligingsopties en is hiermee een absolute aanrader wanneer je je gegevens veilig wil bewaren.

Beoordeling: 8/10

Download Geheimhouder in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Gegevens veilig bewaren op je iPhone

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.