iPhone & iPad app: Gegarandeerd vermaak op het internet

Door: Robin Smit | 12 oktober 2012 16:24

iPad

Zou het niet heerlijk zijn als er iemand was die je precies kon vertellen waar de leukste websites op het internet te vinden zijn? Zou het dan niet nog leuker zijn als die persoon jou precies laat zien waar jij in geïnteresseerd bent? Maak kennis met StumbleUpon.

StumbleUpon is een dienst die interessante websites en artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen verzamelt. Wanneer je een account aanmaakt in de app en vertelt welke onderwerpen jou interesseren, dan kan je de app leuke websites laten suggereren.

Het bekijken van jouw gepersonaliseerde aanbod op StumbleUpon voelt net als het bladeren door foto's. De websites en artikelen die worden gesuggereerd komen duidelijk met een titel en foto in beeld. Wanneer een suggestie je aanspreekt kan je de website direct openen in StumbleUpon. Na het openen van de website kan je deze beoordelen. Aan de hand hiervan worden toekomstige suggesties nog persoonlijker gemaakt. De suggesties die StumbleUpon geeft, bestaan over het algemeen uit leuke en interessante artikelen die goed aansluiten op de vooraf aangegeven interesses.

Een leuke toevoeging aan de app is dat het ook mogelijk is om onder andere websites te bekijken die bij andere gebruikers van StumbleUpon populair zijn.

Kortom

StumbleUpon is een leuke en originele manier om het internet te verkennen aan de hand van jouw interesses. De app brengt leuke en interessante artikelen en websites naar boven. Dit maakt StumbleUpon zeker een app met een hoge verslavingsfactor.

Beoordeling: 8/10

Download StumbleUpon! in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Gegarandeerd vermaak op het internet

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.