iPhone & iPad app: Geef jouw foto's een boodschap mee

Door: Robin Smit | 21 oktober 2012 16:03

iPad

Apps waarmee je verschillende filters kan toevoegen aan foto's zijn er genoeg. Soms heeft een foto alleen net wat meer nodig dan een leuk effect. Met Typic voorzie jij jouw foto's van de mooiste teksten.

Dit doe je bij Typic aan de hand van vijf eenvoudige stappen. Als eerste maak je een foto of importeer je er een die je eerder hebt gemaakt. Vervolgens selecteer je een filter, voeg je een tekst toe en bepaal je hoe deze op jouw foto moet worden weergegeven. Het enige dat je nu nog moet beslissen is hoe je het resultaat wil delen.

Ondanks dat alle functies in Typic niet revolutionair zijn, bewijst de app een leuke manier te zijn om jouw foto's net een beetje extra kracht bij te zetten. De zeven verschillende lettertypes zijn origineel en strak en weten hiermee foto's een stijlvolle uitstraling te geven. Hier komt bij dat de app gratis is te downloaden en daarmee een absolutie must-have is voor iedereen die graag met fotografie bezig is.

Kortom

Typic is een leuke app waarmee je in enkele eenvoudige stappen jouw foto's voorziet van een filter en een eigen tekst. De aanwezige lettertypen en filters geven foto's al snel een stijlvol uiterlijk.

Beoordeling: 8/10

Download Typic in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Geef jouw foto's een boodschap mee

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.