iPhone & iPad app: Geef je Facebook video's net dat beetje extra

Door: Robin Smit | 07 oktober 2012 16:51

iPad

Even snel een filmpje schieten en op Facebook plaatsen. We doen het waarschijnlijk allemaal wel eens. Toch zou het wel makkelijk zijn als je deze filmpjes in een handomdraai zou kunnen voorzien van leuke effecten of een achtergrondmuziekje. Met Telly is dit mogelijk.

Telly is een app waarmee je video's kunt maken die je kan delen met andere gebruikers en via Facebook en Twitter. Die video's die je hebt gemaakt kan je leuker maken met een van de verschillende filters die de app biedt. Ook is het mogelijk een van de meegeleverde soundtracks toe te voegen aan de video's. Helaas is dit de enige manier waarop video's kunnen worden bewerkt. Dit heeft als voordeel dat je snel klaar bent met bewerken, maar wanneer je iets meer wil doen met je video's, zul je een geavanceerdere app moeten gebruiken.

Door andere gebruikers te volgen binnen de app is het mogelijk om automatisch op de hoogte te blijven van de video's die door deze gebruikers worden geplaatst.

Kortom

Telly is een leuke app waarmee je in een handomdraai video's maakt die je kan voorzien van filters of één van de bijgeleverde soundtracks. Deze bewerkingsopties zijn eenvoudig en snel in het gebruik, maar helaas erg beperkt. De gemaakte video's kan je delen met de Telly community of op Twitter of Facebook.

Beoordeling: 6/10

Download Telly in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Geef je Facebook video's net dat beetje extra

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.