iPhone & iPad app: Fraai vormgegeven organizer-app

Door: menno-van-bohemen | 12 augustus 2012 13:40

Review

Een iPhone heb je nagenoeg altijd op zak en het is dan ook niet gek dat deze vaak dienst doet als organizer. Je kunt eenvoudig je agenda bijhouden en dankzij ingebouwde takenlijst zie je in een oogopslag welk werk je nog moet verzetten. Mocht je de standaard organizer-apps op je iPhone niet fijn vinden, dan is Moredays+ een mooie vervanger.

Moredays+ is een organizer app, waarmee je eenvoudig afspraken inplant, taken aanmaakt en notities kunt bewaren. In een overzichtelijk scherm zie je in een oogopslag wat je vandaag te wachten staat en door het gebruik van diverse icoontjes en afbeeldingen kun je gemakkelijk het overzicht bewaren.

Moredays+ is een vrij eenvoudige app en het is dan ook snel duidelijk hoe de app in el-kaar steekt. Er zitten leuke features in de app, en alles ziet er gelikt uit. Helaas is het niet mogelijk om te synchroniseren met een Outlook-account of webservice. Toegang tot je agenda en taken blijft dus beperkt tot die ene iPhone en dat is erg jammer.

Kortom

Moredays+ is een fraaie organizer-app met handige functionaliteiten. Door gebruik te maken van diverse icoontjes en afbeeldingen kun je gemakkelijk het overzicht bewaren in je digitale organizer. Helaas ontbreekt de mogelijkheid om je taken en notities te synchroniseren.

Beoordeling: 7/10

Download Moredays+ in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Fraai vormgegeven organizer-app

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.