iPhone & iPad app: Fantastisch hardlopen

Door: Robin Smit | 07 september 2012 14:38

iPad

Eerder werd hier al aandacht besteed aan de app Runtastic. Dit is een handige app die zich richt op het bijhouden van je prestaties tijdens het hardlopen, maar kan ook voor veel andere sporten worden gebruikt. Helaas was deze app verre van perfect door onder andere de kostenconstructie en de interface.

Inmiddels is het de beurt aan Runtastic Pro, deze app heeft een vooraf vastgestelde prijs en brengt daardoor achteraf geen nare verrassingen meer. Doordat de app is beladen met functies kan het bij het eerste gebruik even zoeken zijn. Het belangrijkste voordeel aan Runtastic is nog steeds de mogelijkheid om verschillende trainingsprogramma's te gebruiken. Zo kunnen doelen worden gesteld en zijn er trainingsschema's beschikbaar. Alle activiteiten binnen Runtastic kunnen worden ondersteund met behulp van gesproken feedback. Deze feedback is volledig naar eigen inzicht aan te passen.

De interface van Runtastic is behoorlijk op de schop genomen. Dit heeft een positief effect gehad op de uitstraling van de app. Door het groot aantal functies kan de app qua overzicht nog niet tippen aan bijvoorbeeld de hardloop apps van Nike. Hierbij zal je echter de afweging moet maken tussen overzicht en functies.

Kortom

Runtastic Pro is een verbeterde versie van de eerder geteste app Runtastic. Doordat het nu niet meer nodig is extra pakketten aan te schaffen voor het gebruik van de app en de interface verbeterd is, mag Runtastic Pro zichzelf als een waardige app beschouwen voor het hardlopen.

Beoordeling: 7/10

Download Runtastic Pro in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Fantastisch hardlopen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.