iPhone & iPad app: Even niks te doen?

Door: Robin Smit | 07 oktober 2012 19:14

iPad

Ongetwijfeld hebben we allemaal wel eens zo'n moment waarop we even niet weten wat we moeten doen. Gelukkig hebben we al vele jaren smartphones die ervoor zorgen dat deze momenten lang niet zo erg meer zijn. Mocht je echter al je apps al drie keer hebben gecheckt dan is wellicht de app van Verveel.nl nog een optie.

Verveel.nl is een app met spelletjes, filmpjes en moppen die jou moeten vermaken als dat nodig is. Op het beginscherm van de app worden binnen alle drie de categorieën twee onderdelen uitgelicht. Wanneer je meer onderdelen binnen een categorie wil bekijken, dan kan dit door de knoppen in het menu te gebruiken.

Over de moppen en de filmpjes kan worden gezegd dat deze zeker vermakelijk zijn en goed zijn om een paar verloren minuten te doden, al zijn er voldoende websites die dit beter onder de knie hebben. De spelletjes worden in een browser binnen de app geopend en zijn van erg slechte kwaliteit en reageren slecht. Hiervoor kan je beter de keuze maken om een losse game te downloaden.

Kortom

Verveel.nl is een app die vermaak moet kunnen bieden op de momenten dat je je even verveelt. De app weet dit tot op bepaalde hoogte ook te doen, maar de content is niet heel bijzonder. Voornamelijk de spelletjes zijn een aanfluiting.

Beoordeling: 4/10

Download Verveel.nl in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Even niks te doen?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.