iPhone & iPad app: Dobbelen voor cadeautjes

Door: Robin Smit | 28 november 2012 15:08

iPad

Aangezien er niet altijd genoeg hulpsinten in het land zijn om alle pakjes op 5 december uit te delen, moeten (veelal) volwassenen zo nu en dan zelf hun pakjesavond tot een succes maken. Met het Sinterklaas Dobbelspel moet je nu alleen nog voor cadeautjes zorgen. De app doet de rest.

Het Sinterklaas Dobbelspel wordt al jaren gebruikt als variatie op de traditionele surprises. Het idee hierbij is dat iedereen een aantal cadeautjes koopt die vervolgens worden verdeeld onder de deelnemers met behulp van een dobbelspel. Bij de app Sinterklaas Dobbelspel is dit een onderdeel van wat de app kan. Na het verdelen van de cadeautjes is het namelijk tijd voor ronde twee. Hierin is het de bedoeling dat je 45 minuten lang om beurten met de dobbelsteen rolt om zo elkaar cadeaus af te pakken of juist te verliezen.

Het idee van het Sinterklaas Dobbelspel is erg leuk en veelbelovend. Na enkele minuten zul je echter al snel doorhebben dat de app niet meer in zich heeft dan een digitale dobbelsteen en een handjevol vragen. Hierdoor kunnen de 45 minuten in ronde twee erg eentonig en langdradig worden.

Kortom

Het Sinterklaas Dobbelspel is een app die kan worden ingezet als digitale dobbelsteen waarmee de cadeautjes op pakjesavond kunnen worden verdeeld. Om dit traditionele spel leuker te maken biedt de app ook de mogelijkheid om een tweede ronde te spelen. Hierin kunnen spelers elkaars cadeautjes weer afpakken of verliezen. Helaas is deze tweede ronde vooral langdradig en eentonig.

Beoordeling: 5/10

Download Sinterklaas Dobbelspel in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Dobbelen voor cadeautjes

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.