iPhone & iPad app: Deze app zorgt ervoor dat je nooit meer fouten maakd

Door: Robin Smit | 21 september 2012 14:54

iPad

De Nederlandse taal staat bekend als een taal die erg lastig te leren is. Waarschijnlijk kunnen we ons allemaal nog wel herinneren hoeveel moeite we vroeger hebben gehad met die hardnekkige d's en t's. Voor iedereen die nu ook nog wel eens twijfelt is er nu wel een hele handige app waardoor je nooit meer de fout in kan gaan.

Dees & Tees is een eenvoudig te gebruiken app die je aan de hand van enkele vragen binnen enkele seconden kan vertellen hoe je een werkwoord moet vervoegen. Voor het beantwoorden van de vragen is wel enige kennis van de Nederlandse taal vereist. Zo is het prettig wanneer je bekend bent met termen als de persoonsvorm, sterke en zwakke werkwoorden en het kofschip. Wanneer je echter even niet meer weet waar deze termen voor staan, legt de app het je graag even uit.

Na het beantwoorden van de vragen krijg je op je scherm precies te zien hoe jij je werkwoord moet vervoegen. Wanneer je toch nog twijfelt kan je ook nog even naar de voorbeelden kijken.

Kortom

Dees & Tees is een handige app die je helpt bij het vervoegen van werkwoorden. Met behulp van enkele vragen ben je er binnen enkele seconden achter hoe dit moet. Erg handig is dat de app voor alle gebruikte termen een uitleg bevat.

Beoordeling: 8/10

Download Dees & Tees in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Deze app zorgt ervoor dat je nooit meer fouten maakd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.