iPhone & iPad app: De ultieme Instagram browser?

Door: Robin Smit | 03 augustus 2012 14:56

iPad

De AppStore wordt de laatste tijd overspoeld met Instagram readers. Verschillende zijn hier al behandeld en wisten over het algemeen vaak te overtuigen. Na het zien van Instafocus wil je echter niets anders meer.

Instafocus is in de basis een Instagram reader zoals we die kennen. Door in te loggen met je Instagram account wordt het mogelijk om op een heerlijke manier door Instagram heen te bladeren. Standaard word je verwelkomd door de sectie Showcase. Via het menu zijn echter ook jouw foto's, favorieten, je feed en nog veel meer beschikbaar. Dit alles wordt in een interface weergegeven die zo fijn werkt en er zo mooi uit ziet dat de foto's zelf er eigenlijk bijna niet meer toe doen. Zo bevat Instafocus nagenoeg geen knoppen, aangezien veel functies met simpele gestures toegankelijk zijn.

Alhoewel Instafocus gratis is te downloaden, moet je voor de meeste functies in de app wel betalen. Hoeveel dit is mag je zelf beslissen. Zolang dit bedrag maar tussen de €0,79 en €7,99 ligt. Als klein nadeel van de app moet worden opgemerkt dat het laden van foto's soms even kan duren. Dit is vervelend als je snel door Instagram heen wil bladeren.

Kortom

Instafocus is een echte aanrader voor iedereen die wil genieten van een prachtige Instagram ervaring. De app ziet er bijzonder goed uit en werkt erg prettig. Helaas duurt het laden van foto's soms iets langer. Daarnaast zijn niet alle functies gratis beschikbaar.

Beoordeling: 9/10

Download Instafocus in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: De ultieme Instagram browser?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.