iPhone & iPad app: De mooiste foto's, direct op je iPhone

Door: Robin Smit | 21 augustus 2012 14:30

Review

"Een foto zegt meer dan duizend woorden." Een gezegde dat regelmatig wordt gehoord bij het bekijken van mooie foto's. Een app die dit nog meer kracht bijzet is 500px. Deze app laat gebruikers de mooiste foto's van over de hele wereld met elkaar delen. Helaas was de dienst tot voor kort niet te gebruiken op de iPhone. Daar komt nu verandering in met ISO500 for 500px.

ISO500 foor 500px is kort door de bocht een reader voor 500px. De app is bijzonder strak vormgegeven en maakt gebruik van een eenvoudige, maar doeltreffende navigatie. Foto's kunnen op verschillende manieren worden gesorteerd, zoals ook bij de officiële app het geval is. Door in te loggen met een 500px account, wordt het ook mogelijk accountgebonden gegevens op te vragen, zoals je eigen foto's.

De foto's in ISO500 worden fullscreen op een hoge resolutie weergegeven en zijn hiermee een ware lust voor het oog. Het laden van foto's gebeurt in twee stappen waardoor het niet zo heel soepel werkt wanneer je even snel door de foto's wil bladeren.

Kortom

ISO500 for 500px is een prachtig vormgegeven reader voor 500px waarmee de mooiste foto's kunnen worden bekeken. De app werkt erg fijn, maar helaas werkt het inladen van foto's nog niet erg soepel.

Beoordeling: 7/10

Download ISO500 for 500px in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: De mooiste foto's, direct op je iPhone

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.