iPhone & iPad app: De beste deals van grote winkelketens

Door: Robin Smit | 19 juli 2012 15:26

Review

Als je op de hoogte wil blijven van de beste deals bij verschillende winkels, kun je natuurlijk op de bank ploffen met een goede stapel folders. Toch zal dit niet overal de beste oplossing zijn. Met Shopboard heb je alle deals in je broekzak.

Op het mooi vormgegeven beginscherm van Shopboard worden acht verschillende winkelcategorieën getoond. Aan deze categorieën zijn verschillende winkels gekoppeld. Opvallend is dat het aanbod van de app erg breed is. Zo zijn deals van supermarkten tot doe-het-zelf zaken op te vragen. Op het moment van schrijven zijn er gemiddeld zo'n vier winkels per categorie opgenomen. Dit is niet bijzonder veel en het is daarom zeker te hopen dat het aanbod van winkels in de toekomst wordt uitgebreid. Het aanbod van de winkels is erg variërend en wordt, waar mogelijk, opgedeeld in verschillende soorten deals. Handig is de mogelijkheid om bij het bekijken van een deal direct de website van de winkel te openen waar het product kan worden aangeschaft.

Door middel van het aanmaken van een account is het mogelijk favoriete deals op te slaan. Daarnaast is er in de app een sectie aanwezig waar uitgelichte deals kunnen worden bekeken.

Kortom

Shopboard is een mooi vormgegeven en overzichtelijk app waarmee deals bij verschillende winkels kunnen worden geraadpleegd. Helaas is het aanbod van winkels nog niet bijzonder groot. Toch is deze app een prima vervanger van de stapel folders die elke week op de mat valt.

Beoordeling 8/10

Download Shopboard in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: De beste deals van grote winkelketens

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.