iPhone & iPad app: De app die jou om je mening vraagt

Door: Robin Smit | 25 augustus 2012 17:00

Review

Nederlanders staan erom bekend altijd hun mening klaar te hebben en deze ook maar al te graag te geven. Het internet is een geweldige manier om deze behoefte te bevredigen. Met de app vraagje wordt je mening geven een echte sport.

Vraagje is een app waarin gebruikers dagelijks een vraag krijgen voorgeschoteld waar zij antwoord op kunnen geven. Dit zijn absoluut geen simpele vragen die slechts een kort antwoord behoeven, maar vragen waar je echt over na moet denken. Hierbij kan worden gedacht aan onderwerpen als actualiteit, geloof of levensvragen.

Bij elke vraag is het mogelijk de antwoorden van andere gebruikers te bekijken. Eventueel is het mogelijk deze antwoorden te 'liken' of erop te reageren. Andere gebruikers kunnen dit vanzelfsprekend ook bij jouw antwoorden doen. Hierdoor kan al snel een interessante discussie losbarsten. Het aantal actieve gebruikers van Vraagje is op het moment nog niet er groot, maar zonder twijfel groot genoeg om de app het gebruiken waard te laten zijn. Hiermee is de app een goed alternatief voor fora of comment secties op websites. Een leuke toevoeging aan de app zou social media integratie zijn. Op dit moment is het namelijk niet mogelijk vragen of antwoorden te delen.

Kortom

Vraagje is een leuke app die je elke dag een andere, interessante vraag voorschotelt. Gebruikers kunnen vervolgens antwoord geven op deze vraag en op elkaars antwoorden reageren. De app is hiermee een goede vervanging voor het geven van een mening op bijvoorbeeld een forum of website.

Beoordeling: 7/10

Download Vraagje in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: De app die jou om je mening vraagt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.