iPhone & iPad app: Complete app voor de actieve Vimeo-gebruiker

Door: menno-van-bohemen | 13 april 2012 11:24

Nieuws

YouTube kennen we natuurlijk allemaal. De grote video-gigant is verantwoordelijk voor miljoenen video-weergaves per dag. Andere grote video-websites zijn Dailymotion en Vimeo. Die laatste wordt voornamelijk gebruikt voor de wat meer creatieve video's. In de Vimeo-app kun je eenvoudig video's bekijken op je iPhone en iPad.

Zoals je mag verwachten van een app voor een video-service als Vimeo, kun je in de app eenvoudig video's opzoeken en bekijken. De app biedt pas echt meerwaarde voor de actieve Vimeo-gebruikers. Zo kun je eenvoudig je eigen video's opzoeken en ook de bookmarks en likes vind je binnen handbereik.

Wanneer je op je iPhone video's hebt gemaakt, dan kun je deze via de app gemakkelijk uploaden. Ook kun je op een fraaie manier de statistieken van je eigen video's bekijken. Hier kun je zien hoe vaak je video's zijn bekeken, geliked zijn én zijn doorgestuurd naar andere. Je kunt de statistieken bekijken per maand, week of zelfs per dag.

Kortom

De Vimeo-app is een complete app voor de actieve Vimeo-gebruiker. Naast het uploaden van je gemaakte video's kun je eenvoudig video's van andere gebruikers bekijken en tevens de statistieken van je eigen video's in de gaten houden.

Beoordeling 8/10

Bekijk Vimeo verder in iTunes (iPhone & iPad)

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Complete app voor de actieve Vimeo-gebruiker

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.