iPhone & iPad app: Arcade gaming op de iPhone en iPad

Door: Robin Smit | 25 juli 2012 14:45

Review

Oude games die opnieuw worden uitgebracht op mobiele apparaten zijn geen nieuw fenomeen. Dit keer is het de beurt aan de in 2000 uitgegeven game Metal Slug 3, een platform run en gun game die aan actie geen gebrek heeft.

In Metal Slug doorloop je met een van de vier karakters in de game verschillende levels waarin je zo veel mogelijk vijanden om zeep moet zien te helpen. Deze vijanden komen, naarmate je wat verder komt in de game, van alle kanten het beeld in vliegen. Dit maakt Metal Slug 3 zeker geen game voor wie rustig achterover op de bank een spelletje wil spelen. Onderweg zul je nieuwe wapens kunnen verzamelen waarmee je je vijanden slimmer af kan zijn. Wanneer je de singleplayer modus hebt gezien, is het ook mogelijk om met vrienden over bluetooth verder te spelen in de multiplayer modus.

Dat Metal Slug 3 een game is die oorspronkelijk is uitgebracht om met een controller te spelen is helaas erg goed te merken. De besturing is verre van optimaal voor gebruik op een touchscreen, wat er meerdere malen voor zal zorgen dat je stof zal happen.

Kortom

Metal Slug 3 is een spannende platform run en gun game die zeker niet bedoeld is voor mensen die even rustig een spelletje willen spelen. Helaas valt er op de besturing nogal wat aan te merken, waardoor de game nog moeilijker wordt dan hij eigenlijk al is.

Beoordeling 6/10

Download Metal Slug 3 in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Arcade gaming op de iPhone en iPad

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.