iPhone & iPad app: Alle social media op één plek

Door: menno-van-bohemen | 18 maart 2012 08:57

Nieuws

Social media speelt een steeds grotere rol in ons leven. Twitter wordt steeds groter en belangrijker, en als je vandaag de dag niet op Facebook zit, dan hoor je er echt niet meer bij. En naast die twee social media giganten zijn er nog veel manieren om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Je hebt er bijna een dagtaak aan om op de hoogte te blijven.

Gelukkig zijn er apps die al je social media kanalen beheren. Zo kun je vanuit een plek op de hoogte blijven van alle updates. Streamified is zo'n app. Hierin kun je, naast je Twitter- en Facebookaccount, ook extra's toevoegen aan de hoofd tijdlijn. Zo kun je kiezen voor foto's van Pinterest en RSS-feeds van allerlei websites.

Een update plaatsen op je social networks gaat vrij eenvoudig, en ook het toevoegen van een foto of je locatie is gemakkelijk. Je kunt per update kiezen op welk social netwerk je update geplaatst wordt, en ook is het mogelijk om een update op alle social media te plaatsen.

Kortom

Streamified is een handige app voor het bundelen van al je sociale feeds. Een volwaardige vervanger voor de losse Twitter- of Facebookapp is streamified niet. Daarvoor is de app net te eenvoudig.

Beoordeling 7/10

Bekijk Streamified verder in iTubes (iPhone & iPad)

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Alle social media op één plek

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.