iPhone & iPad app: Al het nieuws over de verkiezingen onder een dak

Door: Robin Smit | 10 september 2012 12:06

iPad

Als we de lijsttrekkers van de grote partijen moeten geloven, hebben we op 12 september alleen de keuze om op leugenaars te stemmen. Of je dit wil geloven is natuurlijk een tweede, maar op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de verkiezingen kan zeker een handig middel zijn om je te helpen in de zoektocht naar jouw favoriete partij. met de Telegraaf appVerkiezingen 2012 weet je in ieder geval zeker dat je niets meer mist.

Verkiezingen 2012 bundelt al het nieuws rondom de tweede kamerverkiezingen van dit jaar in een overzichtelijke app. De nieuwsberichten die worden geplaatst hebben zowel betrekking op de directe campagnes van verschillende partijen als verschillende achtergrondonderwerpen. Hiermee is de app geschikt voor een breed publiek.

De vormgeving van de Verkiezingen 2012 doet erg denken aan die van een echte krant en dat geeft de app een authentiek gevoel. Helaas lijkt de app tijdens het bladeren door artikelen, snel een 'klik' te registreren in plaats van een 'veeg'. Hierdoor zal het regelmatig gebeuren dat je een artikel opent terwijl je dat niet wil. Een duidelijk overzicht van de partijen zou een leuke toevoeging zijn geweest aan de app. Helaas is dit niet aanwezig.

Kortom

Verkiezingen 2012 is een handige app van de Telegraaf waarin nieuws over de tweede kamerverkiezingen van dit jaar wordt gebundeld. Door het gevarieerde aanbod aan artikelen is verkiezingen 2012 geschikt voor een breed publiek. De app ziet er goed uit, maar werkt niet altijd zoals je zou willen.

Beoordeling: 6/10

Download Verkiezingen 2012 in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Al het nieuws over de verkiezingen onder een dak

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.